Műanyag ablakok, erkélyajtók


A megfelelő ajtó és ablak kiválasztása alapvető fontosságú, hiszen a rossz szigetelésű vagy rosszul beépített műanyag nyílászárók a helyiség azon pontjai, ahol a meleg nagy része kiszökik.  A mai energia árak mellett bizony fontos a korszerű, kiválóan hőszigetelt műanyag ablak és ajtó alkalmazása.

Egyedi méretű műanyag ablakok olcsón, akciós árakon!

Az Ablak Bazárnál valamennyi műanyag ablak és ajtó minőségi alapanyagokból, rövid átfutási idővel készül.

 

Műanyag ablak, ajtó, erkélyajtó termékeink

profilrendszerét a csúcsminőségű német márkák, a KBE, Gealan és REHAU műanyag nyílászáró profilok alkotják.

A vasalat és az üvegezés minden esetben a Megrendelő igényei szerint kerül kiválasztásra, de a kiváló hőszigetelésű, argon gáz töltésű, résszellőztetéssel ellátott üvegezést és a hibás működtetés-gátlóval szerelt vasalat rendszert már alapkivitelben biztosítjuk!

Műanyag ablak formák

A klasszikus műanyag ablak négyszögletű, azon belül leggyakrabban álló téglalap formájú. Emellett a klasszikus forma mellett – a műszaki lehetőségek határain belül – elő tudunk állítani háromszög, trapéz, továbbá íves és kör alakú műanyag ablak szerkezeteket.


Műanyag ablak fajták

Az ablak – köztük a műanyag ablak – típusokat a nyitásmód alapján csoportosíthatjuk.

Ennek alapján cégünknél az alábbi típusok megrendelésére van lehetőség:

 • fix műanyag ablak
 • bukó műanyag ablak
 • nyíló műanyag ablak
 • bukó-nyíló műanyag ablak
 • egyszárnyas műanyag ablak
 • többszárnyas műanyag ablak

A nyitásmód szabja meg a szerkezeti kialakítást és így a műanyag ablak működtetésének lehetőségeit – ebből adódóan pedig nagymértékben befolyásolja az árat is, hiszen minél több profilt és vasalat összetevőt használunk fel a gyártáshoz, annál stabilabb és egyben drágább is lesz a kész műanyag ablak. (Műanyag ablak-akciónkkal kapcsolatban keresse fel ügyfélszolgálatunkat, hogy a legolcsóbban juthasson hozzá a legjobb termékekhez!)

Az egyes műanyag ablak típusokról részletesen a bal oldali menü „Műanyag ablakok, erkélyajtók” menüpontja alatt olvashat.

Erkélyajtó fajták

A nyitás módja szerinti csoportosítás itt is érvényes, ennek alapján beszélhetünk:

 • nyíló,
 • bukó-nyíló,
 • kétszárnyú váltószárnyas,
 • toló-bukó,
 • emelő-toló,
 • harmonika

típusú erkélyajtókról. A működési elv megegyezik a műanyag ablakokéval, vagyis az erkélyajtók általában belső kilinccsel és tok-küszöbbel készülnek.

Egy adott méretű falnyílásba sokféle kombináció kialakítható. Az erkélyajtó kiegészülhet üvegfalakkal, fix oldalvilágítókkal. A helytakarékos megoldások iránt érdeklődők számára különféle toló-rendszereinket ajánljuk, amelyek közt mindenki megtalálja a számára ideális megoldást!


Műanyag ablak és erkélyajtó színek

Műanyag nyílászáróink fehér alapszínben készülnek, de minden műanyag ablak és erkélyajtó választható faerezet mintás vagy a RAL skála szerint egyedi színű, festett kivitelben.

A faerezetes fólia a gyárban, a műanyag profil extrudálásakor kerül rá a termékre, így a műanyag ablak időtállósága és kiváló színtartása garantált. Festés esetén porszórt technológiával, speciális, műanyag bázisú festékkel vonják be az alapanyagot, ami a műanyag legfelső rétegével összediffundál, így ennél az eljárásnál is hosszú élettartamú, esztétikus termékek készíthetők.

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag ablakra, erkélyajtóra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot, illetve érdeklődjön műanyag ablak akciónkról, hogy a legolcsóbb áron tudjon azokhoz hozzájutni!


Ajánlatkérés