Alumínium nyílászárók


Alumínium nyílászáróink német WICONA profilrendszerekből készülnek. A márka több mint fél évszázados tapasztalata alapozta meg hírnevét a világ egyik legnagyobb alumínium építési rendszer gyártójaként.

A hőhidas és hőhídmentes profilrendszerek a hozzátartozó vasalatokkal mint egy teljes rendszermegoldás áll ügyfeleink rendelkezésére. Alumínium ablak és erkélyajtó, függönyfal egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden aluminium ablak és ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül!

Alumínium nyílászárók

WICLINE hőhídmentes egy- és duplaszárnyú alumínium ablak profilrendszer 50-125 mm szerkezeti vastagsággal. Megengedett maximális szárnysúly 130-160 kg. WICSTYLE hőhídas alumínium ajtó profilrendszer 50-70 mm szerkezeti vastagsággal. Megengedett maximális szárnysúly 180 kg.

Függönyfalak

A WICTEC profilrendszer üvegfalak, üvegtetők, télikertek, térbeli szerkezetek kialakítására alkalmas. Beépíthető üveg- vagy panelvastagság 3 és 51 mm között. WICSKY struktúrális alumínium függönyfal profilrendszer. Beépíthető ablakszárny kifelé emelkedő kivitelben, maximális szárnysúly 120-130 kg.


Tolóajtók és harmónika tolóajtó rendszerek

WICSLIDE hőhídmentes alumínium tolóajtó és harmonika tolóajtó profilrendszer. Tolóajtók nyitási módja: toló és emelőtoló kivitelben 2-4 szárnyú kialakítással. Harmonika tolóajtók nyitási módja: kifelé és befelé nyíló-toló és nyíló szárnyakkal.

Ha bővebben kíván tájékozódni alumínium nyílászáróinkról, töltse le prospektusunkat:  wicona.pdf

Ha alumínium nyílászáró rendszereink elnyerték tetszését, és azonnali árajánlatot szeretne kapni, kattintson az alábbi gombra:


Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben