Garázskapuk


Az Ablak Bazár Kft. elkötelezett híve a minőségnek, ezért tettük le voksunkat a Kling garázskapui mellett. Az általunk kínált garázskapuk közül minden kedves megrendelőnk megtalálja a számára ideális megoldást, ráadásul a prémium minőségre és működésre a gyártó örök élet garanciát vállal. Kapuink rendkívül rövid átfutási idővel érkeznek, beépítésükről pedig profi szakembergárda gondoskodik! Garázskapuk széles választékban. Szekcionált és billenő garázskapu választható színben és méretben. Kling garázskapuk örök élet garanciával az Ablak Bazártól!

Garázskapu
Garazskapu

Szekcionált garázskapuk

Szekcionált garázskapuink hőhídmentes panelek felhasználásával, széles színválasztékban,11-féle standard, és 15-féle magassági méretben rendelhetőek, emellett egyedi méretek gyártása is lehetséges. 42 mm-es panelvastagságúak, hőszigeteltek (hőátbocsátási tényező: K=0,4W/m2 K), kívül-belül acéllemez borításúak. A garázskapukat kívül-belül ujjbecsípődés elleni védelemmel, kisiklás ellen védelemmel, rugótörésvédővel látták el, a biztonság fokozása érdekében pedig teljes körű benyúlás elleni védelemmel ruházták fel. A horganyzott, vagy natúr felületű torziós rugót legalább 15000 nyitásra tervezték.

Billenő garázskapuk

Billenő garázskapuink rendkívül esztétikusak, és könnyen szerelhetők. Függőlegesen bordázott kivitelben, hőszigeteletlenül, két ponton biztonságosan záródó kivitelben kínáljuk. A garázskapuk műanyag bevezető elemekkel és görgőkkel készülnek, ami biztosítja a könnyű, csendes működést. A garázskapu lemezelemeit tüzihorganyozzák, majd háromrétegű poliuretán festékkel vonják be, így jelentősen megnövekszik a mechanikai és a korrózió elleni védelem.

Garázskapu motorok

Széles motorválasztékunkból mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb megoldást. Különböző húzóerejű motorainkat C sínes, láncos vagy bordásszíjas kivitelben, fix vagy ugrókódos távvezérléssel kínáljuk, amelyekhez biztonsági fotocella, villogó lámpa és egyéb kiegészítő utólag is csatlakoztatható.

Ha már pontosan tudja, milyen garázskapura van szüksége, kérjen díjmentes árajánlatot az info@www.ablakbazar.hu e-mail címen, vagy elérhetőségeink valamelyikén!


Ajánlatkérés

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben