Kereskedőknek


KERESKEDŐKNEK

Várjuk viszonteladó partnerek jelentkezését REHAU nyílászárók értékesítésére. Tapasztalataink szerint a prémium kategóriás nyílászárók térhódítása jellemző napjainkban, ezért folyamatosan bővítjük kereskedelmi hálózatunkat az egész ország területén.
Amennyiben megbízható REHAU disztribútort keres, akkor cége számára ideális választás az Ablak Bazár Kft.
A REHAU név egyet jelent a minőség és megbízhatóság fogalmával a műanyag nyílászáró piacon. A végfelhasználók a német profilrendszer révén fél évszázados kutatás és fejlesztés előnyeit élvezhetik, és biztosak benne, hogy a pénzükért a lehető legjobb műanyag nyílászárót kapják.

Forgalmazott márkáink:

Cégünk kizárólagos importőre az EUROCOLOR vállalatnak, mely Lengyelország egyik legszínvonalasabb nyílászáró gyártója.
A gyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagok és eszközök, REHAU profilrendszerek és Roto vasalatrendszerek kerülnek felhasználásra. Vállalatunk és gyártó partnerünk egyaránt elkötelezett híve a megrendelések gyors és kifogástalan teljesítésének, ezért kiváló szakembergárdával, ügyfélközpontú szemlélettel szállítjuk Önnek ajtó ablak rendeléseit.

Az Ablak Bazár Kft nagykereskedelmi divizójának munkatársai kiemelt figyelmet fordítanak a gyors rendelés-visszaigazolási folyamat, rendkívül rövid határidejű és megbízható kiszállítások, gondtalan kiegészítő-ellátás folyamatos biztosítására.

Mindezeket az előnyöket verhetetlen nagykereskedelmi árakkal párosítva élvezheti!
Még nem partnerünk? Nyílászáró- vagy építőanyag kereskedő, netán projektek kivitelezésével foglalkozik?

Ha szüksége van egy megbízható, professzionális ajtó-ablak beszállítóra, állunk szíves rendelkezésére. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjen bátran időpontot személyes konzultációra lenti elérhetőségeinken.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is partnereink között üdvözölhetjük!

Tisztelettel,

Schronk Attila
ügyvezető
Ablak Bazár Kft.
E-mail: s.attila@ablakbazar.hu
Tel/Fax: +36 1 630 8660
Mobil: +36 30 353 6844

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben