Kiegészítők


Ablakok vásárlásakor vagy az elöregedett nyílászáróink cserélésekor szem előtt kell tartanunk a párkányok illetve belső könyöklők kiválasztását is. A párkányoknak az új nyílászáró szerkezetek alapanyagával, színével, valamint a falak és a homlokzat színvilágával is harmonizálnia kell. Az Ablak Bazár Kft által kínált párkányok, könyöklők választási lehetőségei rendkívül tágasak mind méretben, mind pedig alapanyagban. Ajtó és ablak kiegészítők széles választékban: Aereco résszellőzők, műanyag és alumínium párkányok többféle színben és méretben az Ablak Bazártól!

Műanyag párkányok

Ezen párkányok kiváló színtartással és stabilitással rendelkeznek, UV stabil PVC-ből készülnek.

Alkalmazási terület: kül-, és beltérre egyaránt beépíthető. Szerkezeti minőségéből adódóan hosszú távon is ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Alapanyag: extrudált üregkamrás műanyag, anyagában színezett, UV-stabil, kerekített vonalvezetés

Szín: A párkányok alapszíne fehér, de számos faerezetes fóliával is rendelhető.

Alumínium párkányok

Ezen párkányok tetszőleges RAL színben és többféle beépítési mélységben rendelhetők, élettartamuk szinte örök élet!

Alkalmazási területe: főleg kültérre alkalmazzuk, ellenáll az időjárás viszontagságainak

Alapanyag: alumínium lemez, külső oldal színterezett/porszórt festéssel, belső oldal lakkozva.


Takarólécek

A takarólécek felhasználása elsősorban panel lakások nyílászáró cseréjénél elengedhetetlen kelléke az ablakcserének. Szükség lehet még erre a hasznos kiegészítőre régi fatokba történő beépítésnél, vagy vakolt falnyílásba történő beépítésnél. Hézagtakarásra, azaz a szigeteléshez használt PUR-hab, illetve a falsérülések eltakarásához használható.

Alapanyag: UV-stabil fehér PVC, RAL, illetve renolit színben.

Szellőző rendszerek

A magas belső páratartalom egyrészt rossz belső levegőminőséget okoz, másrészt a hideg felületeken páralecsapódást eredményez. Ilyen pl.: a nyílászárók belső felülete, illetve a rosszul hőszigetelt falsarkok is. A páralecsapódás további következménye a penészesedés és a gombásodás.
A fenti problémán a higroszabályozású AERECO szellőzési rendszer alkalmazásával segíthet, amely a nyílászáróba szerelve páratartalom függvényében automatikus szellőztetést tesz lehetővé.


Ajánlatkérés

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben