Műanyag ablak


Ha mûanyag nyílászáró vásárlása elõtt áll, nyilvánvalóan az egyik lényeges kérdés az Ön számára, hogy mekkora költséggel kell kalkulálnia. A műanyag ajtó és műanyag ablak árak nagymértékben függnek az adott nyílászáró típusától, méretétõl, választott profiljától, és az egyéb igényektõl (szín, minta, üveg típusa, stb.).

Műanyag ablak árak

Az ablak árakat látom, de hol nézhetem meg az ajtók árait? A műanyag ablak árlista tartalmazza a műanyag erkélyajtók árait is. A pdf-ben feltüntetett ajtó és ablak árak nettó vagy bruttó árak? Az ajtó és ablak árak nettó árak, a 27% Áfa nélkül értendők.

Műanyag ablak árlista

A műanyag ablak árlista árai tartalmazzák a beépítés költségét is? Nem, az árlistában szereplő árak csak a nyílászárók listaárát és akciós vételárát mutatják, ebben nincs benne az AblakBazár által biztosított kedvezményes beépítési díj.

Házhozszállítás esetén is érvényesek az akciós ajtó és ablak árak? Nem, a műanyag ablak árlista akciós árai telephelyi átvétel esetén érvényesek. Mennyibe kerül a helyszíni felmérés? A helyszíni felmérés díja I.-IV. kerületben 3000 Ft, V.-XXIII.-kerületben 5000 Ft. Az összeget megrendelés esetén jóváírjuk!

Műanyag ablak-akció

Folyamatosan tartunk akciókat, kérem hívja ügyfélszolgálatunkat amennyiben akciót kíván igénybe venni!

Műanyag ablak olcsón

Amennyiben olcsón szeretne műanyag ablakhoz jutni, úgy mindenképp tanácsos egyedi árajánlatot kérni, amelyben a főbb paraméterek (kiszállítás helyszíne, mennyiség, méretek, stb) megadásra kerülnek!

Bukó ablak

A bukó ablak fő jellemzője, hogy a szárny csak buktatható. Beszerelése abban az esetben javasolt, ha például helyhiány miatt nem lehetséges nyíló ablak használata, de az adott helyiségben szükség van az ablak szellőztető funkciójára. Az ilyen nyílászáró szélessége általában nagyobb, mint a magassága. A kilincs felül helyezkedik el, ebből kifolyólag a magasan lévő ablak működtethető rudazatos, bowdenes és elektromos távnyitóval is.

Ahol a szárnyméret lehetővé teszi, érdemes a bukó helyett a bukó-nyíló nyitásmódot választani, ugyanis minimális az árkülönbség a két változat között. Míg a bukó ablak szárnya csak alul és felül van rögzítve, addig a bukó-nyíló ablaknál mind a négy oldalon vannak záródási pontok, így sokkal stabilabb. Bukó ablak, Bukó-Nyíló ablak, egy vagy többszárnyú ablak és erkélyajtó – Az Ablak Bazárnál mindezek kedvező áron, rövid határidővel rendelhetők!

Bukó ablak fektetett


Bukó ablak

Főbb előnyei:

– tisztítása könnyen megoldható
– az ablak minimális helyet vesz el a beltérből

Kétkilincses bukó ablak:

akkor alkalmazzuk, ha az ablak magassága nagyobb mint a szélessége, a kilincsek az ablak két oldalán helyezkednek el.

Bukó ablakainkat csúcsminőségű REHAU és KBE alapanyagokból készítjük, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel. Az ablakok egyedi méretben és tetszőleges faerezet-mintázatú vagy RAL színben tudjuk szállítani!


Ha kérdéseire nem találta meg a választ, vagy többet szeretne megtudni termékeinkről, kérjen azonnal segítséget Elérhetőségeinken!

Ha már pontosan tudja, hogy mekkora méretű ablakra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!

Bukó-nyíló ablak

A bukó-nyíló nyitásmód a legközkedveltebb az ablakok és erkélyajtók esetében. A szárny rendelkezik mind a bukó, mind a nyíló funkcióval. Nyitásiránya szabadon választható a helyi adottságok ismeretében (jobbos vagy balos). A szárny minden oldalán záródási pontok helyezkednek el, így sokkal stabilabb záródást biztosít a csak bukó, illetve csak nyíló változatokhoz képest. Bukó-Nyíló ablak, erkélyajtó és minden ami nyílászáró, bejárati ajtó, beltéri ajtó – Az Ablak Bazárnál mindezek kedvező áron, rövid határidővel rendelhetők!

Legfontosabb jellemzői:

– A vasalat hibás működtetés gátló funkcióval van ellátva, ez biztosítja, hogy nyitott állapotban ne lehessen bukó funkcióra állítani az ablakot, illetve bukó állásban ne lehessen kinyitni.
– A résszellőző funkció (45 fokos kilincsállásnál néhány mm-rel kiengedi az ablakszárny tetejét) lehetővé teszi a rendszeres légcserét, ezzel megakadályozza a páralecsapódást és penészképződést.
– A gombafejes zárelem a betörésvédelmet biztosítja

Bukó nyíló ablak


Bukó nyíló erkélyajtó

Erkélyajtók esetében a bukó-nyíló változat az alapkivitel, melynek kilincsállásai megegyeznek az ablakokéval. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy a belső kilincses erkélyajtó csak belülről nyitható-zárható a kilincs segítségével.

Ha Ön kívülről is szeretné teljes értékűen használni az ajtót, kérjen átmenő-kilincses kivitelt, melyet cilinderzárral kiegészítve kínálunk.

Bukó-nyíló ablakainkat és erkélyajtóinkat csúcsminőségű REHAU és KBE alapanyagokból készítjük, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel. Az ablakok egyedi méretben és tetszőleges faerezet-mintázatú vagy RAL színben tudjuk szállítani!

Ha kérdéseire nem találta meg a választ, vagy többet szeretne megtudni termékeinkről, kérjen azonnal segítséget Elérhetőségeinken!


Ha már pontosan tudja, hogy mekkora méretű ablakra, erkélyajtóra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!

Kétszárnyú ablakok és erkélyajtók

Kétszárnyú ablakok és erkélyajtók esetén általában mindkét szárny nyitható, de lehetőség van arra is, hogy akár mindkét szárny bukó-nyíló kivitelű legyen. Az alábbiakban a kétszárnyú ablakok csoportosításáról olvashat. Kétszárnyú ablak, erkélyajtó és minden ami nyílászáró, bejárati ajtó, beltéri ajtó – Az Ablak Bazárnál mindezek kedvező áron, rövid határidővel rendelhetők!

Tokosztott ablak

A szárnyak jobb és bal oldalra nyílnak, nyitott állapotban az ablak közepén látható a tok függőleges osztása. A tokosztóra lehet felszerelni a redőny lefutóit, így megoldható a két szárny előtt két egymástól független redőny működtetése is. Kilincs van mindkét szárnyon, tehát egymástól függetlenül működtethetők, a két szárny külön nyitható és buktatható.

Kétszárnyú tokosztott bukó nyiló ablak


Középen felnyíló ablak, erkélyajtó

A váltószárnyas ablakok kétszárnyú, középen felnyíló szerkezetek. A tokosztós ablakhoz képest az a különbség, hogy a két szárny egymástól függetlenül nem mozgatható. Csak az egyik szárnyon található kilincs, ez a szárny buktatható és nyitható is, míg a másik csak nyílik. A második nyíló szárny kallantyúval nyitható.
Ugyanez a működési elve a kétszárnyú váltószárnyas erkélyajtóknak is. Arra azonban érdemes odafigyelni, hogy a kétszárnyú belső kilincses erkélyajtó csak belülről nyitható-zárható a kilincs segítségével. Ha Ön kívülről is szeretné teljes értékűen használni az ajtót, kérjen átmenő-kilincses kivitelt, melyet cilinderzárral kiegészítve kínálunk.


Nyílászárók kialakítása kettőnél több szárny esetén

A régi, három vagy négyszárnyas ablakokat is ki lehet váltani korszerű, hőszigetelt műanyag nyílászárókkal. Ezekben az esetekben többnyire tartanunk kell a ház arculatához illő tagolást, de az egyedi igényekhez igazodva el is térhetünk attól. Technikailag ezekben az esetekben készíthetjük a többszárnyú ablakot egy közös tokban, a szárnyak felfüggesztésénél függőleges tokosztásokat alkalmazva. Ha a nyílászárók mérete indokolja, érdemes az ablakokat külön összetevőkből gyártani és a kész szerkezeteket a helyszínen összeépíteni, sorolni. Például egy háromszárnyú ablakot egy bukó-nyílóból és egy kétszárnyúból, vagy egy négyszárnyas ablakot kettő kétszárnyúból. Ebben az esetben nagyobb a szerkezetek stabilitása, és akár minden szárny lehet egymástól független bukó-nyíló kivitelű.

Háromszárnyú ablak.


Kétszárnyú ablakainkat és erkélyajtóinkat csúcsminőségű REHAU és KBE alapanyagokból készítjük, fokozott hőszigetelésű üvegezéssel. Az ablakok egyedi méretben és tetszőleges faerezet-mintázatú vagy RAL színben tudjuk szállítani!

Ha kérdéseire nem találta meg a választ, vagy többet szeretne megtudni termékeinkről, kérjen azonnal segítséget Elérhetőségeinken!

Ha már pontosan tudja, hogy mekkora méretű ablakra, erkélyajtóra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot!

 

A megfelelő ajtó és ablak kiválasztása alapvető fontosságú, hiszen a rossz szigetelésű vagy rosszul beépített műanyag nyílászárók a helyiség azon pontjai, ahol a meleg nagy része kiszökik.  A mai energia árak mellett bizony fontos a korszerű, kiválóan hőszigetelt műanyag ablak és ajtó alkalmazása.

Egyedi méretű műanyag ablakok olcsón, akciós árakon!

Az Ablak Bazárnál valamennyi műanyag ablak és ajtó minőségi alapanyagokból, rövid átfutási idővel készül.

 

Műanyag ablak, ajtó, erkélyajtó termékeink

profilrendszerét a csúcsminőségű német márkák, a KBE, Gealan és REHAU műanyag nyílászáró profilok alkotják.

A vasalat és az üvegezés minden esetben a Megrendelő igényei szerint kerül kiválasztásra, de a kiváló hőszigetelésű, argon gáz töltésű, résszellőztetéssel ellátott üvegezést és a hibás működtetés-gátlóval szerelt vasalat rendszert már alapkivitelben biztosítjuk!

Műanyag ablak formák

A klasszikus műanyag ablak négyszögletű, azon belül leggyakrabban álló téglalap formájú. Emellett a klasszikus forma mellett – a műszaki lehetőségek határain belül – elő tudunk állítani háromszög, trapéz, továbbá íves és kör alakú műanyag ablak szerkezeteket.

 

Műanyag ablak fajták

Az ablak – köztük a műanyag ablak – típusokat a nyitásmód alapján csoportosíthatjuk.

Ennek alapján cégünknél az alábbi típusok megrendelésére van lehetőség:

 • fix műanyag ablak
 • bukó műanyag ablak
 • nyíló műanyag ablak
 • bukó-nyíló műanyag ablak
 • egyszárnyas műanyag ablak
 • többszárnyas műanyag ablak

A nyitásmód szabja meg a szerkezeti kialakítást és így a műanyag ablak működtetésének lehetőségeit – ebből adódóan pedig nagymértékben befolyásolja az árat is, hiszen minél több profilt és vasalat összetevőt használunk fel a gyártáshoz, annál stabilabb és egyben drágább is lesz a kész műanyag ablak. (Műanyag ablak-akciónkkal kapcsolatban keresse fel ügyfélszolgálatunkat, hogy a legolcsóbban juthasson hozzá a legjobb termékekhez!)

Az egyes műanyag ablak típusokról részletesen a bal oldali menü „Műanyag ablakok, erkélyajtók” menüpontja alatt olvashat.

Erkélyajtó fajták

A nyitás módja szerinti csoportosítás itt is érvényes, ennek alapján beszélhetünk:

 • nyíló,
 • bukó-nyíló,
 • kétszárnyú váltószárnyas,
 • toló-bukó,
 • emelő-toló,
 • harmonika

típusú erkélyajtókról. A működési elv megegyezik a műanyag ablakokéval, vagyis az erkélyajtók általában belső kilinccsel és tok-küszöbbel készülnek.

Egy adott méretű falnyílásba sokféle kombináció kialakítható. Az erkélyajtó kiegészülhet üvegfalakkal, fix oldalvilágítókkal. A helytakarékos megoldások iránt érdeklődők számára különféle toló-rendszereinket ajánljuk, amelyek közt mindenki megtalálja a számára ideális megoldást!

 

Műanyag ablak és erkélyajtó színek

Műanyag nyílászáróink fehér alapszínben készülnek, de minden műanyag ablak és erkélyajtó választható faerezet mintás vagy a RAL skála szerint egyedi színű, festett kivitelben.

A faerezetes fólia a gyárban, a műanyag profil extrudálásakor kerül rá a termékre, így a műanyag ablak időtállósága és kiváló színtartása garantált. Festés esetén porszórt technológiával, speciális, műanyag bázisú festékkel vonják be az alapanyagot, ami a műanyag legfelső rétegével összediffundál, így ennél az eljárásnál is hosszú élettartamú, esztétikus termékek készíthetők.

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag ablakra, erkélyajtóra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot, illetve érdeklődjön műanyag ablak akciónkról, hogy a legolcsóbb áron tudjon azokhoz hozzájutni!

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben