Műanyag ajtó – a ház dísze!


A műanyag bejárati ajtó kiválasztásánál a legfőbb szempont a betörésbiztonság és az esztétikus megjelenés, valamint a hosszú távú, problémamentes működtetés. Az általunk kínált bejárati ajtó maximálisan megfelel e követelményeknek, mert minőségi alapanyagok felhasználásával kerül gyártásba.

Műanyag bejárati ajtó egyedi méretben, az Ön igényei szerint:

-egyszárnyú bejárati ajtó (jobbos és balos nyitású)
-kétszárnyú bejárati ajtó
-számtalan mintázat

-választható üvegezés
-rövid határidő
-kedvező ár


Ha Ön már pontosan tudja, hogy milyen bejárati ajtót szeretne, állítsa össze pillanatok alatt ajtóvarázslónk segíítségével

AJTÓVARÁZSLÓ

Az Ablak Bazárnál a műanyag bejárati ajtók kedvező áron, rövid határidővel rendelhetők!

Basel műanyag bejárati ajtó

Basel

Berlin bejárati ajtó

Berlin

Erfurt nyílászáró

Erfurt

hamburg ajtó

Hamburg

Bonn modell

Bonn

Würzburg bejárat

Würzburg

Frankfurt műanyag bejárati ajtó

Frankfurt

Hof műanyag ajtó

Hof

Boden bejárati ajtó

Boden

Köln főbejárati nyílászáró

Köln

Bremen duplalyukú bejárati ajtó

Bremen

Lübeck műanyag üveges ajtó

Lübeck

Kiel műanyag bejárati ajtó

Kiel

Dortmund műanyag ajtó

Dortmund

Hannover biztonsági bejárati ajtó

Hannover

Ulm modell

Ulm

Pottsdam üveges ajtó

Pottsdam

Düsseldorf különleges bejárat

Düsseldorf

Dresden műanyag bejárati ajtó

Dresden

München zárt bejárat

München

Passau műanyag nyílászáró

Passau

Rostock üveges és műanyag főbejárati ajtó

Rostock

Stuttgart műanyag bejárati ajtópanel rendszer

Stuttgart

Műnyag ajtó alapanyagok

A bejárati ajtó gyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagokat és eszközöket használjuk. Ezek közé tartoznak a német REHAU és KBE cég műanyag nyílászáró profilrendszerei, valamint a piacvezető európai vasalat gyártó, a ROTO termékei.

Bejárati ajtóink több pontos záródással, minőségi pántokkal és sarokmerevítéssel készülnek. A biztonság fokozására több lépcsőben, speciális vasalat-összetevők beiktatásával nyílik lehetőség.

Bejárati ajtó – a ház dísze
A bejárati ajtó az első, amivel vendégeink találkoznak, sőt: az utcafront felé is ez az elem, amely a ház összképét leginkább befolyásolja. Nem mindegy tehát, hogy milyen a bejárati ajtó külső megjelenése, esztétikuma.
Az ajtókat gyárthatjuk mélyen üveges, vagy vízszintes és függőleges szárnyosztásokkal tagoltan, melyek a keret méretén belül szabadon változtathatók. A bejárati ajtó készülhet a szárnyba épített díszpanellel is. Az ajtópanelek mindegyike kérhető tömör kivitelben vagy katedrálüvegek széles választékával. Díszpaneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók.
A bejárati ajtók tetszőleges méretűek, egy vagy többszárnyúak lehetnek. Sok esetben az ajtók fix oldal- vagy felülvilágítóval egészülnek ki, teret engedve még több fény bejutásának.
Amennyiben bármilyen további kérdése lenne bejárati ajtóinkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a jobb oldali részben látható elérhetőségeinken!


Ha már pontosan tudja, hogy milyen méretű bejárati ajtó szükséges Önnek, kérje azonnali online árajánlatunkat!

Műanyag ajtó, erkélyajtó termékeink

profilrendszerét a csúcsminőségű német márkák, a KBE, Gealan és REHAU műanyag nyílászáró profilok alkotják.

A vasalat és az üvegezés minden esetben a Megrendelő igényei szerint kerül kiválasztásra, de a kiváló hőszigetelésű, argon gáz töltésű, résszellőztetéssel ellátott üvegezést és a hibás működtetés-gátlóval szerelt vasalat rendszert már alapkivitelben biztosítjuk!

Műanyag erkélyajtó fajták

A nyitás módja szerinti csoportosítás itt is érvényes, ennek alapján beszélhetünk:

  • nyíló,
  • bukó-nyíló,
  • kétszárnyú váltószárnyas,
  • toló-bukó,
  • emelő-toló,
  • harmonika

típusú erkélyajtókról. A működési elv megegyezik a műanyag ablakokéval, vagyis az erkélyajtók általában belső kilinccsel és tok-küszöbbel készülnek.

Egy adott méretű falnyílásba sokféle kombináció kialakítható. Az erkélyajtó kiegészülhet üvegfalakkal, fix oldalvilágítókkal. A helytakarékos megoldások iránt érdeklődők számára különféle toló-rendszereinket ajánljuk, amelyek közt mindenki megtalálja a számára ideális megoldást!

Műanyag erkélyajtó színek

Műanyag nyílászáróink fehér alapszínben készülnek, de minden műanyag ablak és erkélyajtó választható faerezet mintás vagy a RAL skála szerint egyedi színű, festett kivitelben.

A faerezetes fólia a gyárban, a műanyag profil extrudálásakor kerül rá a termékre, így a műanyag ablak időtállósága és kiváló színtartása garantált. Festés esetén porszórt technológiával, speciális, műanyag bázisú festékkel vonják be az alapanyagot, ami a műanyag legfelső rétegével összediffundál, így ennél az eljárásnál is hosszú élettartamú, esztétikus termékek készíthetők.

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag ablakra, erkélyajtóra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot, illetve érdeklődjön műanyag ablak akciónkról, hogy a legolcsóbb áron tudjon azokhoz hozzájutni!

Pár kérdés a műanyag ajtó és műanyag ablak árak kapcsán:

Az ablak árakat látom, de hol nézhetem meg az ajtók árait?

– A műanyag ablak árlista tartalmazza a műanyag erkélyajtók árait is.

A pdf-ben feltüntetett ajtó és ablak árak nettó vagy bruttó árak?

– Az ajtó és ablak árak nettó árak, a 27% Áfa nélkül értendők.

A műanyag ablak árlista árai tartalmazzák a beépítés költségét is?

– Nem, az árlistában szereplő árak csak a nyílászárók listaárát és akciós vételárát mutatják, ebben nincs benne az AblakBazár által biztosított kedvezményes beépítési díj.

Házhozszállítás esetén is érvényesek az akciós ajtó és ablak árak?

– Nem, a műanyag ablak árlista akciós árai telephelyi átvétel esetén érvényesek.

Mennyibe kerül a helyszíni felmérés?

– A helyszíni felmérés díja I.-IV. kerületben 3000 Ft, V.-XXIII.-kerületben 5000 Ft. Az összeget megrendelés esetén jóváírjuk!

Ajánlatkérés

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben