Redőny, árnyékolástechnika


Cégünk redőnyök és árnyékolástechnikai termékek széles választékát kínálja, egyedi méretben gyártva, egy hetes szállítási határidővel. A redőnyök felszerelését meglévő nyílászárókra, vagy a cégünknél rendelt ajtókra, ablakokra is vállaljuk.

A redőny az ablak egyik legnépszerűbb kiegészítője, megvédi a nyílászárót a külső környezeti tényezőktől, gondoskodik a helyiségek árnyékolásáról, valamint megvéd a külső bámészkodók elől. Kiváló hőszigetelő és még betörésvédelmi szempontból is előnyös tulajdonságokkal rendelkezik. Redőny és árnyékolástechnika szakértőktől! Minden típusú redőny és rovarháló, külső és belső árnyékolók széles választéka beszereléssel együtt az Ablak Bazártól!

 

A redőnyöket leggyakrabban a tokszerkezet és az alapanyag szerint kategorizáljuk. Ezt figyelembe véve a következő főbb típusokat különböztetjük meg:


Külső tokos redőnyök (műanyag / alumínium)

Felszerelésük történet a nyílászárókkal egy időben, vagy akár utólagosan, meglévő ablakok-ajtók elé is beépíthetők. Működtetésük lehet gurtnis vagy motoros mozgatású, kiegészülhetnek integrált szúnyogháló rendszerekkel.

Amennyiben több információt szeretne külső tokos redőnyeinkről, kattintson ide.

Belső (ráépíthető) tokos redőnyök (műanyag / alumínium)

Felszerelésük a nyílászárókkal egy időben, vagy korábban történik. Új építésű ingatlanoknál az áthidalók kialakításánál fel lehet készülni a redőnytokok beépítésére. Régi típusú, ú.n. gerébtokos ablakoknál ez a rendszer a legalkalmasabb az ablak fölött elhelyezkedő redőnydoboz helyének kiváltására.

Amennyiben több információt szeretne belső tokos redőnyeinkről, kattintson ide.


A redőny egyéb előnyei:

– zajcsökkentő
– gazdag színválasztékban kapható (akár faerezetes mintákban)
– igazítható a nyílászáró színéhez
– kombinálható függőlegesen mozgatható szúnyoghálóval egybeépítve
– különböző felépítésű tokrendszerkkel a nyílászáróknak és a falkialakítának leginkább megfelelő kivitelben
– redőnyeink készülhetnek műanyag vagy alumínium kivitelben
– kiegészülhetnek a redőnydobozba épített mobil szúnyoghálóval

Szúnyogháló rendszerek

Szúnyoghálóink készülhetnek fix keretes vagy mobil kivitelben, akár a redőnybe integrált változatban is. Keretük vagy tokrendszerük kérhető széles színválasztékban, a mobil változatok pedig lehetnek függőleges, vízszintes vagy harmonika mozgatásúak.

Amennyiben több információt szeretne szúnyoghálóinkról, kattintson ide.

Amennyiben árnyékolástechnikai termékeink elnyerték tetszését és pontosan tudja a vásárolni kívánt redőny vagy szúnyogháló méreteit kérjen azonnali árajánlatot akár külön a termékre, vagy a hozzá tartozó nyílászáróval együtt!


Ajánlatkérés

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben