Külső tokos redőnyök


Cégünk redőnyök és árnyékolástechnikai termékek széles választékát kínálja, egyedi méretben gyártva, egy hetes szállítási határidővel. A redőnyök felszerelését meglévő nyílászárókra, vagy a cégünknél rendelt ajtókra, ablakokra is vállaljuk. Külső tokos műanyag, alumínium redőny és árnyékolástechnika a szakértőtől! Műanyag és aluminium redőny az összes létező kivitelben az Ablak Bazárnál!

Külső tokos (vakolható) műanyag redőny:

A külső tokos redőnyök lehetővé teszik olyan kész épületek nyílászáróinak utólagos redőnyözését is, ahol nem alakították ki a falban a redőnytok helyét. A külső tokos redőnyt utólag bármikor az ablak elé lehet építeni!

Szerkezete:
– festett lemez tok, amely igény esetén vakolóéllel ellátható
– a tokban csapágyazott tengely helyezkedik el

– kombinált redőny esetén integrált mobil szúnyoghálót tartalmaz
– lefutó gumírozott vagy fésűs, ami zajcsillapító hatású
– a lamellák UV stabil, cellás szerkezetű műanyag lécek, melyek többféle színben rendelhetők
– működtetése alapkivitelben kézi: zsinóros vagy gurtnis.
– rendelhető motoros működtetéssel, programozható, távirányítóval vezérelt kivitelben


Külső tokos (vakolható) alumínium redőny:

A külső tokos alumínium redőnyt is utólag bármikor az ablak elé lehet építeni. Sok esetben azonban már az épület tervezésekor fel lehet készülni az alumínium redőny fogadására alkalmas áthidaló-kialakítással.

A felhasznált anyagoknak köszönhetően az alumínium tokrendszer tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít. Az épület nyílászáróira felszerelt redőnyök a természet minden támadásának ki vannak téve, ezért a nyers alumínium felületeket, a színt adó porlakk réteg felhordása után egy mattosodást gátló, vastag lakkréteggel látják el. E lakkrétegeket külön-külön égetik rá az alumínium felületre. Így a redőny határozottan nagyobb tartósság, jobb ellenállás, valamint színtartósság, és UV sugárzás elleni védelemmel egészül ki!

A lamellák számos faerezetes mintával vagy tetszőleges RAL színben rendelhetők!

Szerkezete:
– alumínium tokrendszer, mely vízelvezető éllel rendelkezik,
igény esetén vakolható kivitelben
– a tokban csapágyazott alumínium tengely helyezkedik el
– kombinált redőny esetén integrált mobil szúnyoghálót tartalmaz
– lefutó gumírozott vagy fésűs, ami zajcsillapító hatású
– a lamellák kamrás szerkezetű, poliuretán habtöltésű, alumínium
– működtetése alapkivitelben kézi: gurtnis.
– rendelhető motoros működtetéssel, programozható,
távirányítóval vezérelt kivitelben


Felszerelésük történet a nyílászárókkal egy időben, vagy akár utólagosan, meglévő ablakok-ajtók elé is beépíthetők. Működtetésük lehet gurtnis vagy motoros mozgatású, kiegészülhetnek integrált szúnyogháló rendszerekkel.

Gyakori kérés az alumínium redőnyrendszerek automatizálása, főleg nagyobb felületek esetén, ahol a redőny súlya miatt a manuális működtetéssel nehézkes lenne. Az egyszerű fali kapcsolótól a távirányítóval vezérelhető, helyiségenként vagy külön-külön mozgatható, magas fokon automatizált rendszerekig bármilyen megoldás kivitelezését meg tudjuk oldani!


Ha már pontosan tudja, mekkora redőnyre van szüksége, az alábbi gombra kattintva a redőny-méretek megadása után pillanatokon belül megkapja online ajánlatát!

Ajánlatkérés

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben