Belső tokos redőnyök


Cégünk redőnyök és árnyékolástechnikai termékek széles választékát kínálja, egyedi méretben gyártva, egy hetes szállítási határidővel. A redőnyök felszerelését meglévő nyílászárókra, vagy a cégünknél rendelt ajtókra, ablakokra is vállaljuk. Belső tokos műanyag, alumínium redőny és árnyékolástechnika a szakértőtől! Műanyag és aluminium redőny az összes létező kivitelben az Ablak Bazárnál!

Belső tokos műanyag/alumínium redőny:

A belső tokos redőnyök jellemzője, hogy a nyílászáró tetejére rögzítve kapnak helyet, általában az ablakokkal-ajtókkal egy időben kerülnek beépítésre. A nyílászáró és a redőnytok közötti kapcsolatot speciális klipsz teszi lehetővé, ennek köszönhetően az ablakelem statikusan is megerősítésre kerül. A redőnydoboz külső síkja megegyezik az ablak síkjával, a toknak az épület beltere felé van kiterjedése. A belső tokos redőnyök szerelése belülről történik. A ráépíthető redőnyrendszerek típustól függően külső és belső vakolóéllel is elláthatók, így a tok szélessége akár 38 cm-es falvastagságig is kiegészíthető.


A belső tokos redőny szerkezete:

– kamrás szerkezetű műanyag tok, hungarocell hőszigeteléssel, igény esetén vakolóéllel
– a tokban csapágyazott tengely helyezkedik el
– kombinált redőny esetén integrált mobil szúnyoghálót tartalmaz
– lefutó gumírozott vagy fésűs, ami zajcsillapító hatású

– műanyag kivitel esetén a lamellák UV stabil, cellás szerkezetű műanyag lécek
– alu kivitel esetén kamrás szerkezetű, poliuretán habtöltésű, alumínium léceket alkalmazunk
– működtetése alapkivitelben kézi: zsinóros vagy gurtnis
– rendelhető motoros működtetéssel, programozható, távirányítóval vezérelt kivitelben


A belső tokos redőnyök működtetésük lehet gurtnis vagy motoros mozgatású, kiegészülhetnek integrált szúnyogháló rendszerekkel. Ideális megoldás régi típusú, ú.n. kapcsolt gerébtokos ablakok cseréjekor, mert a legnagyobb üvegfelület megtartásával, a régi redőnydoboz helyének kihasználásával építhetjük be új, redőnnyel szerelt nyílászáróinkat.

Gyakori kérés a redőnyrendszerek automatizálása, főleg nagyobb felületek esetén, ahol a redőny súlya miatt a manuális működtetéssel nehézkes lenne. Az egyszerű fali kapcsolótól a távirányítóval vezérelhető, helyiségenként vagy külön-külön mozgatható, magas fokon automatizált rendszerekig bármilyen megoldás kivitelezését meg tudjuk oldani!


Ha már pontosan tudja, mekkora redőnyre van szüksége, az alábbi gombra kattintva a redőny-méretek megadása után pillanatokon belül megkapja online ajánlatát!

Ajánlatkérés

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben