Szúnyoghálók


Cégünk redőnyök,  árnyékolástechnikai termékek valamint szúnyoghálók széles választékát kínálja, egyedi méretben gyártva, egy hetes szállítási határidővel. A szúnyoghálók felszerelését meglévő nyílászárókra, vagy a cégünknél rendelt ajtókra, ablakokra is vállaljuk. Szúnyogháló az összes kivitelben. Mobil és fix keretes rovarháló, pliszé szúnyogháló vízszintes és függőleges működtetéssel 1 év garanciával az Ablak Bazártól!

Fix keretes szúnyogháló

A fix szúnyogháló a legegyszerűbb kivitel, minden típusú házra alkalmazható megoldást nyújt a rovarok ellen. Akár műanyag, akár alumínium profilból készül, minden esetben UV stabil, üvegszál alapú háló kerül felhasználásra, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít. A műanyag keretek is számos színben rendelhetők, míg alu kerettel a szúnyogháló tetszőleges RAL színre szinterezhető! Rögzítése a falcba szerelhető változatok esetén rögzítőfüllel, míg az univerzális, széles profilból készült rovarhálók esetén csavarozással történik.


Mobil szúnyogháló

A mobil rovarhálórendszerek, az önálló alumínium tokszerkezetnek és lefutónak köszönhetően kényelmes működtetést és maximális biztonságot nyújt a rovarok ellen. A termék üvegszál alapú, UV stabil hálóval készül, mely kiváló minőséget és hosszú élettartamot biztosít. A rendszer az épület minden nyílászárójára telepíthető, ablakokra és ajtókra egyaránt. A rovarháló kérhető függőleges vagy vízszintes működtetéssel. A mobil szúnyogháló rendelhető külső- vagy belső tokos redőnyrendszerbe integráltan is!

Zsanéros szúnyogháló ajtó

Az erős alumínium profilba feszített, üvegszál alapú háló felhasználásával, kiváló minőség és hosszú élettartam biztosítható.

A szúnyogháló kerete számos faerezetes mintában rendelhetővagy tetszőleges RAL színre szinterezhető!

Leggyakrabban erkélyajtók, bejárati ajtók elé kerül felszerelésre.


Pliszé szúnyogháló

Ez a szúnyogháló mozgatás mind ablakokra, mind ajtókra tökéletes megoldás. A háló harmonika formájúra van perforálva, így a rendszerrel akár hatalmas méretű nyílászárók szúnyoghálóval történő ellátása is megoldható. Maximális szélesség egy oldalra történő működtetés esetén 3 méter, kétoldali működtetés esetén a szélesség duplázható.

A szúnyogháló bárhol megállítható, elengedéskor nem fog hirtelen mozdulattal a tokba csapódni! A háló zárólécébe kefe kerül, így a szennyeződések nem állhatják útját a zökkenőmentes működtetésnek Könnyű mozgathatóságának köszönhetően gyerekek is egyszerűen használhatják.


Ha már pontosan tudja, mekkora szúnyoghálóra van szüksége, az alábbi gombra kattintva a szúnyogháló-méretek megadása után pillanatokon belül megkapja online ajánlatát!

Ajánlatkérés

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben