Rólunk írták

Tisztelt Ablak Bazár Kft! Köszönöm a precíz munkavégzést, amit a…

Tisztelt Ablak Bazár Kft!

Köszönöm a precíz munkavégzést, amit a bejárati ajtóm kicserélésekor tapasztaltam.
A szerelők időre jöttek, ügyesen és tisztán dolgoztak, az új ajtón pedig hál’ istrennek már nem hallatszik be a korábban annyira zavaró utcazaj!

Sok sikert a cégüknek!

Üdvözlettel,

B. Ferenc, Budakalász

Olvass tovább →
0

Köszi szépen, hogy jó ötletekkel láttatok el, és hogy sikerült elérni…

Köszi szépen, hogy jó ötletekkel láttatok el, és hogy sikerült elérni, hogy kis házam szép szemeket kapjon! 🙂 Ráadásul a beépítésnél sem kellett csalódnom!‎

T. Balázs, Budapest

Olvass tovább →
0

Szia Csabi! Köszi segítséget a nyílászárók beszerzésében…

Szia Csabi!

Köszi segítséget a nyílászárók beszerzésében… Nagy segítség volt, hogy mindent egy helyen tudtunk megvenni. Kár, hogy a redőnyök kicsit később jöttek, a lényeg, hogy rá egy hétre felkerültek. Sok sikert Nektek a továbbiakban!

Üdv,

Joci

Olvass tovább →
0

Az Ablak Bazárral cseréltettük ki ablakainkat, nagyon…

Az Ablak Bazárral cseréltettük ki ablakainkat, nagyon meg vagyunk elégedve Önökkel, munkatársaik barátságosak, gyorsan és jól dolgoznak, köszönjük!

Mikle Máte

Olvass tovább →
0

Kedves Ablak Bazár csapat! Nagyon szépen köszönjük a gyors felmérést…

Kedves Ablak Bazár csapat!

Nagyon szépen köszönjük a gyors felmérést és a pontos árajánlatot. Szimpatikus volt, hogy mindent türelmessen végigrágtatok velem – többször is, így teljessen felkészülhettem mindenre. Nagyszerű, hogy a falak helyreállítását is veletek végezhettem el, mindent egy kézből, ez nagy segítség volt. Az ablakok beépítésénél leginkább az tetszett, hogy lelkiismeretesen dolgozott a csapat minden tagja, tartottátok az ütemezést és tisztán dolgoztak a szerelők és a kőművesek is, így úgy éreztem hogy minden irányítás alatt van, egy cseppet sem izgultam!

További ...

Olvass tovább →
0

Megérkezett a bejárati ajtó, nagyon tetszik, köszönjük szépen! :)

Megérkezett a bejárati ajtó, nagyon tetszik, köszönjük szépen! 🙂
Teljesen meg vagyunk elégedve a céggel és a termékével. Csakis ajánlani tudom mindenkinek! További sikeres munkát kívánok! 🙂
Maczó Tünde

Olvass tovább →
0

A műanyag nyílászárók cseréjére kértem ajánlatot…

“A műanyag nyílászárók cseréjére kértem ajánlatot, és azt kell mondjam, maximálisan meg vagyok elégedve az elvégzett munkával. A helyszíni felmérés, az időpontok egyeztetése, és az ablakok meg az erkélyajtó cseréje során mindvégig pontosak, udvariasak és készségesek voltak a cég munkatársai. A munkát precízen és jó minőségben végezték el, ráadásul még hamarabb is, mint a becsült időtartam. És ami még szintén fontos nekem, hogy rendet és tisztaságot hagytak maguk után.

Köszönöm, én mindenütt csak ajánlani fogom az Ablak Bazárt!”

Kiss Sándor Benedek,
54 ...

Olvass tovább →
0

Teljesen meg vagyok elégedve a megrendelt nyílászárókkal. Jó …

„Teljesen meg vagyok elégedve a megrendelt nyílászárókkal. Jó minőségben dolgoztak. Határidőre, pontosan végezték el a munkát. A megbeszéltek szerint jártak el végig. A felmerült problémát a zár résznél gyorsan és magától értetődően megoldották. A beépített ablakok tökéletesen zárnak, valóban jó minőségűek. Azt kaptam, amit ígértek. Köszönöm.”

Baranyai Tamás László
nyugdíjas

Olvass tovább →
0