Ablakcsere utáni helyreállítás


Az ablakcsere cégünk leggyakrabban megrendelt szolgáltatása. A nyílászárók cseréje azonban sok esetben a falfelületek sérülésével jár. Az Ablak Bazár Kft teljes körű szolgáltatást nyújt, így a munkálatok során a falakban keletkezett sérüléseket kijavítjuk, igény esetén teljes körű ablakcsere utáni helyreállítást végzünk. Ablakcsere utáni helyreállítás -amit az ablakos cégek többsége nem vállal- cégünknél ez is igénybe vehető. Nyom nélkül eltüntetjük a belső falkáva sérüléseit.

ablakcsere előtt

helyreállítás előtt

ablakcsere után

helyreállítás után

 

Az ablakcsere során a különféle faltípusoknál keletkező sérüléseket a következő eljárásokkal állítjuk helyre:

Panelház esetén

– Tessauer (egyesített szárnyú) és Thermoplan ablakoknál: a falfelület enyhén vagy egyáltalán nem sérül, javítás a takarólécezéssel orvosolható

Téglaépítésű ház esetén

 

– Tessauer (egyesített szárnyú) ablakoknál: a falfelület a bontás függvényében enyhén vagy közepesen sérülhet, javítása száraz ill. nedves technikával orvosolható.
– Gerébtokos ablakoknál: a falfelület a bontás függvényében közepesen vagy durván sérülhet, javítása száraz ill. nedves technikával, szükség szerint szigeteléssel javítható.
– Gerébtokos + felső redőnydoboz (belső): a falfelület a bontás függvényében közepesen vagy durván sérülhet, javítása száraz ill. nedves technikával, szükség szerint szigeteléssel javítható.
– Pallótokos ablakoknál: a falfelület a bontás függvényében enyhén vagy közepesen sérülhet, javítása száraz ill. nedves technikával, szükség szerint szigeteléssel javítható.

Kiváló szakemberekből álló szerelőcsapatunk tisztán, többféle technológiával dolgozik, száraz, illetve nedves eljárást is alkalmaz, ezért minden fajta fal –, és ablaktípus helyreállítását meg tudja oldani. Az Ön által vásárolt minőségi ablakokhoz hasonlón magas minőségű, hőszigetelt falfelületet biztosítunk!

Munkálataink rendkívül precízek, ráadásul gyorsak is, egy nap leforgása alatt 5-6 ablak teljes körű helyreállítását is meg tudjuk valósítani.

Szolgáltatásaink körébe tartozik a falfelületek kialakítása, a kőműves javítás, faljavítás, élvédőzés, és kétszeri glettelés, tehát a teljes festés-előkészítés.

Az ablakcsere utáni gipszkartonos helyreállításnak a rendkívül tiszta és gyors munkavégzés mellett számos előnye van. Szép éleket, falkávákat lehet kialakítani, a régi falfelülettel kifogástalanul, repedésmentesen összedolgozható. Gipszkartonból öntartó szerkezetet lehet képezni, ami nagyon fontos a régi belső tokos redőnyszekrények cseréje után, valamint az munkálatok során az új ablakon nem keletkezhet sérülés.

Az ablakcsere utáni helyreállítás cégünk egyik fő irányvonala, amelynek segítségével garanciát tudunk vállalni a nyílászárócsere teljes folyamatára, illetve annak bármely lépésére.

Ablakcsere utáni helyreállításról még több infomációt tudhat meg kizárólag e témakörrel foglalkozó honlapunkról: www.ablakcsereutan.hu


Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben