Ajtó-ablak beépítés


Házunk építése során, amikor a falak már állnak, előtérbe kerül az ajtó-ablak beépítés. Erre azonban idejekorán érdemes felkészülni, akár a tervezési fázisban. Cégünk maximális körültekintéssel végzi a helyszíni felméréseket, ami a nyílászáró gyártás alapját képezi.A szerződés megkötése után ablakai és ajtói azonnal gyártásra kerülnek, hogy a vállalási határidőn belül szállíthassuk a nyílászárókat.

A tervezett szállítás előtt pár nappal telefonon egyeztetünk a pontos szerelési időpontról. Professzionális szerelőcsapatunk általában a reggeli órákban érkezik a helyszínre, majd az áru átadás-átvételét követően azonnal megkezdik a nyílászárók beépítését. A munkálatok során korszerű szerszámokat, minőségi segédanyagokat használnak fel, ugyanis legalább olyan fontos a hibátlan beépítés, mint a jól megválasztott nyílászáró-rendszer!


Az ablak beépítés fázisai:

Az ajtók és az ablakok beépítésének folyamata során szakembereink először a tokokat előfúrják, majd ékeléssel beállítják a tokok függőleges-vízszintes helyzetét a falnyílásban.

A nyílászárókat ezt követően tokon áthaladó erős csavarokkal a falhoz rögzítik, majd a szerelési hézagokat PUR habbal zárják le.

A szárnyak felakasztása és finombeállítása a folyamat utolsó fázisa. Az ablakok beépítése után következhet a hézagtakarás szegőléccel, vagy a redőnyök, párkányok felszerelése. A beépítésnél nem jelent problémát semmilyen faltípus: tégla-, Ytong-, vagy akár betonfalba, könnyűszerkezetes épületbe, vagy akár vasszerkezetbe is be tudjuk szerelni nyílászáróinkat.

Ablakcsere, ajtócsere professzionális kivitelben, garanciával! Bízza szakemberre az ajtó és az ablak beépítését, hogy nyílászárói generációkon át működjenek!

A lakótérbővítés közkedvelt módja a télikert építés, melyet cégünk kifogástalan minőségben, egyedi tervezést és kivitelezést követően, műanyag, fa vagy alumínium profilrendszerekből valósít meg.
Az ajtók, ablakok beépítése, rendkívül összetett feladat, amit valóban csak gyakorlott nyílászáró-szerelők képesek hibátlan minőségben elvégezni. Az Ablak Bazár Kft szekértő szerelőgárdája egyetlen nap alatt képes egy teljes családi ház nyílászáróit beépíteni. Bízza ránk az ajtók és ablakok installációját!

A megfelelő beállításokért, az akadálymentes nyitásért-zárásért egy év beépítési garanciát vállalunk!

Ha kíváncsi a beépítés munkadíjára, kérjen online árajánlatot! Csak kitölti a nyílászárók méretét, és a beépítés módját (új beépítés vagy csere), majd az adatok megadása után megküldjük azonnal ajánlatunkat éjjel-nappal!

Árajánlat kérése – Műanyag nyílászáró árak

Ha kérdése van a beépítéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken, vagy látogasson el bemutató termünkbe, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!


Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben