Ajtó-ablak csere


Az ajtók-ablakok cseréje cégünk leggyakrabban igénybe vett szolgáltatása.

A szállítási határidő lejárta előtt kollégáink telefonon egyeztetnek Önnel a nyílászárók pontos szállításáról. A megbeszélt időpontban beépítő csapatunk felvonul a helyszínen, majd az átadás-átvételt követően rögtön meg is kezdik a munkálatokat.

A régi ajtók, ablakok cseréjét szakembereink a lehető legnagyobb óvatossággal és körültekintéssel végzik, hogy a nyílászárók környezete a legkisebb mértékben sérüljön. Először eltávolítják a szárnyakat, osztóbordákat, majd a tokok kiszedése következik.

A szabaddá vált falfelületet portalanítják, ezután kezdetét veszi az új nyílászárók beépítése. A tokokat előfúrják, majd ékeléssel beállítják a tokok függőleges-vízszintes helyzetét a falnyílásban. A nyílászárókat ezt követően tokon áthaladó erős csavarokkal a falhoz rögzítik, majd a szerelési hézagokat PUR habbal zárják le. A szárnyak felakasztása és finombeállítása a beépítés utolsó fázisa. Az ablakok beépítése után következhet a hézagtakarás szegőléccel, vagy a redőnyök, párkányok felszerelése.

Szerelőink az ablakcserét lelkiismeretesen, tartós és esztétikus megoldást létrehozva végzik el. A meglévő ablak- és faltípus sokszor szükségessé teszi az ablakcsere utáni kőműves- vagy gipszkartonos helyreállítást, melynek kivitelezésre cégünk szintén profi szerelő csapattal rendelkezik!

Bízza ránk az ajtók és ablakok installációját! A megfelelő beállításokért, az akadálymentes nyitásért-zárásért egy év beépítési garanciát vállalunk!

Kattintson az alábbi gombra, és az ablakcsere-munkadíjat is kiszámítja Önnek ajánlat-kérő rendszerünk!

Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben