Műanyag ablakok gyártása


Ablak és ajtógyártás minőségi alapanyagokból, rövid határidővel! Cégünk több ablakgyártó termékeit forgalmazza, ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása érdekében! Ezek közé tartoznak a német REHAU és INOUTIC cég műanyag profilrendszerei, valamint a csúcsminőségű európai vasalat gyártók, a ROTO és MACO termékei.

HOGYAN KÉSZÜL

Az Ablak Bazár Kft. a legbonyolultabb megrendelés esetén is szakszerűen legyártott termékeket kínál, a gyártás során alkalmazott technológiáknak köszönhetően.
A Rehau profilból gyártott ablakok központi gyártócsarnoka több mint 10000 m² területet foglal el. A korszerű technológiai láncok havi 80.000 nyílászáró gyártását teszik lehetővé.
A műanyag ablakprofilok méretre szabása, majd a merevítő vas behelyezése, végül az összeheggesztés automatizált gyártó soron, minimális emberi beavatkozás mellett történik. Az üvegek behelyezése a legutolsó fázis, mely nem nélkülözheti az élőmunkát.

Az ablakok-ajtók PVC profiljai extrudálással készülnek. A gyártás folyamán az alapanyaghoz többféle adalékanyagot adnak hozzá, melynek köszönhetően a műanyag nyílászárók évtizedeken keresztül stabilak és színtartóak maradnak, mivel ellenállnak a külső és belső környezeti hatásoknak úgy, hogy közben alakjuk sem változik meg.
A teljes gyártási folyamatot szigorú gyártásellenőrzési rendszer felügyeli, integrált számítógépes szoftver segítségével. A gyártás megfelelő menetére magasan képzett mérnöki-műszaki személyzet ügyel.

Ha meg szeretné tudni professzionális technológiával készített nyílászáróink árait, kérjen azonnali ajánlatot a következő gombra kattintva:


Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben