Műanyag ajtók gyártása


Ajtó és ablakgyártás minőségi alapanyagokból, rövid határidővel! Cégünk több ajtógyártó termékeit forgalmazza, ügyfeleink teljeskörű kiszolgálása érdekében! A bejárati ajtók gyártáshoz a legmagasabb minőségi osztályú nyersanyagokat és eszközöket használjuk. Ezek közé tartoznak a német REHAU és KBE cég műanyag profilrendszerei, valamint a piacvezető európai vasalat gyártó, a ROTO termékei.

HOGYAN KÉSZÜL

Bejárati ajtóink több pontos záródással, minőségi pántokkal és sarokmerevítéssel készülnek. A biztonság fokozására több lépcsőben, speciális vasalat-összetevők beiktatásával nyílik lehetőség. Bejárati ajtó paneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók.

Az Ablak Bazár Kft. a legbonyolultabb megrendelés esetén is szakszerűen legyártott termékeket kínál, a gyártás során alkalmazott technológiáknak köszönhetően. A bejárati ajtók tetszőleges méretűek, egy vagy többszárnyúak lehetnek. Készülhet hozzá fix oldal- vagy felülvilágító.

A Rehau profilból gyártott ajtók központi gyártócsarnoka több mint 10000 m² területet foglal el. A korszerű technológiai láncok havi 80.000 egység gyártását teszik lehetővé.

A gyártási folyamat során először a műanyag profilok méretre szabása, és a merevítővas behelyezése történik. Ezután az ablakok-ajtók sarkait heggesztik össze, CNC vezérelt 4 fejes gépsorokon, azaz a szerkezetek mind a négy sarkát 1 munkafázisban.

A tokok és szárnyak összeheggesztése után a sorják eltávolítása, majd a működtető vasalat elhelyezése következik, mely szintén automatizált gyártó soron, minimális emberi beavatkozás mellett történik.

Az ajtópanel/üveg behelyezése a legutolsó fázis, mely nem nélkülözheti az élőmunkát. A méretre vágott ajtópanelt a helyére illesztik, majd ékeléssel a kívánt pozícióba igazítják, végül pedig az üvegszorító lécekkel rögzítik.

A teljes gyártási folyamatot szigorú gyártásellenőrzési rendszer felügyeli, integrált számítógépes szoftver segítségével. A gyártás megfelelő menetére magasan képzett mérnöki-műszaki személyzet ügyel.


Kiemelt oldalaink

Rehau

REHAU műanyag nyílászáróREHAU muanyag ablak, bejárati és erkélyajtó kedvezo áron, teljes köru szolgáltatással – precíz és szakszeru beépítés, ablakcsere. A REHAU név egyet jelent a minoség és megbízhatóság fogalmával a muanyag nyílászáró piacon. A német profilrendszer révén Ön a fél évszázados gyártási tapasztalat, kutatás és fejlesztés elonyeit élvezheti – 100%-ig biztos lehet benne, hogy a REHAU rendszeru muanyag nyílászáró megvásárlásával a legmagasabb minoséghez jut hozzá. Bővebben

Fa nyílászáró

Fa ablak, fa nyílászárók

Napjainkban a fa nyílászárók a technika fejlődésének köszönhetően a megfelelő ápolás, kezelés mellett akár hosszabb élettartam elérésére is képesek. Amennyiben fa nyílászárók készítésével és beépítésével kapcsolatban szeretne árajánlatot kérni, kattintson az alábbi gombra! A méretek megadása után azonnali ajánlatot küldünk Önnek. Fa ablak és erkélyajtó egyedi méretben, kedvező áron. Az Ablak Bazárnál minden fa ablak és fa ajtó kiváló alapanyagból, rövid átfutással készül! Bővebben

Műanyag nyílászáró

Rehau Euro70 műanyag nyílászáró
Műanyag nyílászáró termékeinket a csúcsminőségű német REHAU, INOUTIC, és BRÜGMANN profilcsaládokból készítjük. A műanyag nyílászáró üvegezése és vasalata mindig a Megrendelő igényei alapján kerül kiválasztásra, de már alapkivitelben is extra felszereltséget biztosítunk a vasalat rendszer és az üvegezés terén minden ablakhoz és ajtóhoz! Bővebben